+ 20 års erfaring

 

Vi er optaget af at udvikle og tilbyde de bedste faglige og socialpædagogiske løsninger.

Vi leverer et produkt med fokus på kvalitet og konkurrencedygtighed

med en motiverende og effektiv tilgang.

 

Historie

Backspin er en privat virksomhed der siden 1999 har arbejdet helheds- og relationsorienteret med børn, unge og familier omkring personlig, social og faglig udvikling. I den tid er der over 800 børn og unge der har gennemført et forløb.

Backspin blev grundlagt af Michael Løhde Rasmussen med ideen om golf som socialt udviklingsværktøj for børn og unge. Siden har virksomheden udviklet sig til at inkludere et udvidet forældresamarbejde og samarbejde med skoler, samt et øget fokus på udvikling og evaluering. Vi har et bredt samarbejde med fonde og private virksomheder, med henblik på at optimere vores indsatser.

 

Aktiviteterne med eleverne er golf, badminton, boldspil, naturforløb, madlavning mm. Ud over vores faste pædagogiske forløb og vores skoleflex-indsats med inklusion som omdrejningspunkt, har vi mange fleksible familie- og kontaktpersonsopgaver. Backspin har et samarbejde med både skole-, handicap- og socialforvaltning i København og har derudover samarbejde med flere omegnskommuner.

Backspin er kendt som en effektiv og motiverende samarbejdspartner, der tager udgangspunkt i den enkelte elev og familie, og som samtidig har et godt kendskab til den kommunale virkelighed. Backspin vil fortsat arbejde sammen med kommuner for at skabe de bedste betingelser for vores elever således, at deres fremtid bliver præget af muligheder frem for begrænsninger.

Vision

Backspins vision er at skabe en helhedsorienteret indsats, der fuldt ud dækker de behov, som vi møder hos børn, unge og familier.