Bred faglighed

 

Vi har en vifte af fagligheder i Backspin, og alle vores medarbejdere har relevant uddannelse. Derudover er vi en del af Behandlingsskolerne med dertilhørende specialistviden, vi kan trække på.

 

Vores medarbejdere

I Backspin er vi optaget af at udvikle og udføre de bedste faglige og socialpædagogiske løsninger for vores elever. Vores dedikerede medarbejdere leverer et produkt med fokus på kvalitet og konkurrencedygtighed – og altid med en motiverende og effektiv tilgang i forhold til vores elever.

I Backspin vægter vi fagligheden højt. Vi bruger anerkendte metoder og tilgange i arbejdet med vores elever, og vi skræddersyer altid forløbet til den enkelte. Vi har pædagoger, lærere, psykoterapeuter og andre professioner i vores team; alle har de det tilfælles, at de brænder for at gøre en forskel for vores elever.

 

 

En del af en større helhed

Backspin er siden 2019 en del af Behandlingsskolerne, Danmarks største udbyder af special- og dagbehandlingstilbud til børn og unge. Med mange forskellige tilbud er Behandlingsskolerne eksperter i undervisning og behandling af børn og unge med særlige behov.

Samarbejdet med Behandlingsskolerne giver Backspin mulighed for at trække på en endnu større pallette af fagligheder – herunder en særlig specialistviden omkring arbejdet med undervisning og udvikling af elever med psykiske udfordringer. Behandlingsskolerne huser bl.a. en sundhedsfaglig enhed og mere end 40 fuldtidsansatte psykologer.

Både Backspin og Behandlingsskolerne er sat i verden for at gøre en forskel for børn og unge med særlige behov. Tilgangen til opgaven er også meget ens: Behandlingsskolerne og Backspin giver aldrig op, men arbejder helhedsorienteret og tror på, at vi skal se hele vejen rundt om eleven.